Actualitate

Accident mortal la Gilău

Un accident rutier în urma căruia o persoană a murit şi o alta a fost rănită uşor a avut loc marţi seara, în jurul orei 22.20, pe D.N.1 E60, pe raza localităţii Gilău.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Cluj, o femeie în vârstă de 30 de ani, din Alba Iulia, judeţul Alba, în timp ce conducea autovehiculul pe DN 1E60, pe raza comunei Gilău, în afara localității, dinspre Cluj-Napoca, ar fi efectuat o manevră de întoarcere neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal simplu continuu.

„Astfel, a fost surprinsă și acroșată în partea laterală de către un autovehicul condus de o tânără, de 21 de ani, din Gilău, care circula pe aceeași direcție.


În urma impactului, a rezultat decesul unei femei, de 35 de ani, din Gilău, precum și rănirea ușoară a unei femei, de 19 ani, din Baciu, ambele pasagere în vehiculul condus de tânăra de 21 de ani”, transmite IPJ Cluj.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs acccidentul și luarea măsurilor legale, mai spun poliţilştii clujeni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter