Actualitate

UPDATE Un bărbat a decedat după ce a căzut de pe un bloc, în Mănăştur. Poliţiştii l-au identificat.

Un bărbat a căzut zilele trecute de la înălţime, în cartierul Mănăştur. Acesta a fost transportat la spital, însă la scurt timp a decedat, anunţă reprezentanţii IPJ Cluj. Bărbatul nu avea asupra sa niciun obiect, niciun act, nici vreun bilet.

UPDATE

Potrivit reprezentanţilor IPJ Cluj, bărbatul care a decedat avea 41 de ani, locuia în Cluj-Napoca şi se pare, la un moment dat ar fi locuit în blocul de pe care a căzut. Deocamdată nu se conturează elementele vreunei infracţiuni contra vieţii, mai precizează aceştia.  

-----------------------------------------------------


ŞTIREA INIŢIALĂ

Miercuri seara, un bărbat a cărei identitate nu a fost stabilită a căzut de la înălţime şi, din păcate, nu a mai putut fi salvat. Poliţiştii nu ştiu încă dacă a fost vorba de o crimă, un accident sau o sinucidere şi continuă cercetările.

„Persoana căzută în 1 august de la înălţime, pe strada Calea Mănăştur, a decedat la spital. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă în acest moment. Deocamdată nu avem informaţii, alte elemente care să confirme, să contureze infracţiunea de omor, deci o infracţiune comisă cu intenţie. Se iau în calcul toate ipotezele în astfel de cazuri.


Persoana nu a fost identificată încă, dar după ce o vom identifica, probabil că asta ne va ajuta foarte mult să vedem care sunt circumstanţele.

Nu excludem nicio variantă, nici sinuciderea, toate se iau în calcul. Nu avea nici acte, niciun telefon asupra sa, niciun bilet, nimic care să ne conducă la o concluzie”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter