Actualitate

26 de amenzi în valoare de 9.550 lei în prima zi de UNTOLD. 270 de persoane au primit îngrijiri la punctele de prim-ajutor

În prima zi a festivalului UNTOLD, forţele de poliţie şi jandarmerie au aplicat 26 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 9550 lei și au fost înregistrate nouă sesizări privind săvârşirea unor fapte penale.

În domeniul situaţiilor de urgenţă și al asistenței medicale 270 de persoane au primit îngrijiri punctele de prim-ajutor şi prin intermediul echipelor mobile de pompieri și paramedici, ce patrulează permanent în perimetrul festivalului.

Doar în cinci cazuri s-a impus transportul persoanelor la spital, în general afecțiunile înregistrate au fiind remediate pe loc.


“În jurul orei 23.00 a avut loc o ardere scăpată de sub control la scena de pe Cluj Arena, fiind vorba de diverse materialele decorative din apropierea unui  dispozitiv de producere a efectelor speciale. Flăcările au fost stinse în timp operativ cu mijloace de primă intervenție, de către un ofițer de pompieri aflat în dispozitivul de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor”, spun reprezentanţii ISU Cluj.

Peste 1200 de jandarmi, polițiști, pompieri, personal medical și alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne au asigurat ieri măsuri de ordine și siguranță publică.

abonare newsletter