Actualitate

Drumul care duce spre Mănăstirea Nicula, pregătit pentru pelerini

Consiliul Județean Cluj anunță faptul că drumul județean care leagă municipiul Gherla de satul Nicula este pregătit, odată cu finalizarea lucrărilor de marcaje rutiere pe ultimul sector, respectiv pe DJ 109T Nicula – Mănăstirea Nicula. Pregătirile sunt făcute în contextul apropierii praznicului Adormirii Maicii Domnului (Sf. Maria Mare) din data de 15 august, eveniment care va aduce la Mănăstirea Nicula circa 50.000 de credincioși.

Demarate la mijlocul lunii trecute, lucrările de marcaj longitudinal (axial), de separare a sensurilor de mers, precum şi trasarea trecerilor de pietoni au fost finalizate abia după terminarea lucrărilor de investiţii ale Primăriei Fizeşu Gherlii care au vizat reţeaua de canalizare

Recent, pe drumurile judeţene DJ 109C Gherla – Fizeşu Gherlii şi DJ 109D Gherla – Nicula – Săcălaia care comunică direct cu drumul judeţean DJ 109T Nicula – Mănăstirea Nicula, s-au executat, de asemenea, lucrări de marcaje rutiere axiale pe o lungime însumată de aproximativ 8 kilometri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter