monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Farmec a deschis un nou magazin Gerovital în Cluj-Napoca FOTO (P)

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice a deschis un nou magazin Gerovital la Cluj-Napoca, cel de-al doilea centru inaugurat în acest an.

Deschiderea celui mai nou magazin Gerovital din Cluj-Napoca a fost marcată printr-un eveniment special în cadrul căruia au fost organizate demonstrații gratuite de machiaj, realizate de către make-up artistul Flavia Silaghi, cu produse din prima gamă de cosmetică decorativă a brandului – Gerovital Beauty.

Astfel, liderul local de produse cosmetice continuă să extindă strategic reţeaua naţională de magazine Gerovital, aceasta ajungând la un număr total de 15 unităţi la nivel de ţară. Noul magazin Gerovital din Cluj-Napoca este amplasat în incinta centrului comercial Iulius Mali, etajul 1, aflat pe Strada Alexandru Vaida Voevod, 53B.

„Suntem foarte bucuroşi să deschidem un nou magazin Gerovital în Cluj-Napoca, oraşul unde acum 129 de ani a început istoria Farmec şi unde am scris primul capitol din povestea impresionantă de peste jumătate de secol a brandului Gerovital. Prin această inaugurare, vrem să răsplătim clujenii pentru încrederea şi susţinerea acordată în tot acest timp, oferindu-le acces rapid la gama variată de produse Gerovital şi Aslavital, inclusiv liniile lansate recent, Gerovital Beauty şi Gerovital Luxury. Mai mult decât atât, vom pregăti în mod constant pentru ei surprize, oferte speciale, dar şi demonstraţii gratuite de machiaj, prima dintre acestea având loc în cadrul evenimentului de inaugurare a noului magazin. Este un model de inaugurare pe care ne dorim să îl păstrăm şi în cadrul următoarelor deschideri de magazine din acest an”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

La evenimentul de inaugurare, toți fanii brandului Gerovital au fost aşteptaţi cu o serie de surprize, oferte speciale, dar și beneficii oferite în premieră. Astfel, până la data de 15 august,  toți vizitatorii noului centru Gerovital din Iulius Mall vor beneficia de o reducere de până la 20% la achiziționarea produselor din gama Gerovital Beauty.

O altă facilitate disponibilă doar în magazinele Gerovital este testul gratuit de dermoanaliză. Acest test durează circa 5 minute și ajută la stabilirea tipului de ten, folosind anumite măsurători instrumentale specifice, care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum și gradul de pigmentare al pielii.

Pe baza rezultatelor testelor de dermoanaliză, Consultanții de Frumusețe prezenți în magazin vor putea oferi tuturor clujenilor recomandări de produse, consultanță specializată și vor putea elabora scheme de tratament personalizate, adaptate necesităților specifice ale tuturor categoriilor de consumatori. 

Cel de-al doilea centru Gerovital din Cluj-Napoca are o suprafaţă de 51 de m2 şi a fost proiectat în conformitate cu conceptul reţelei de magazine Gerovital "Doctor în Frumuseţe".

În Cluj-Napoca, se regăsesc cele mai multe magazine ale producătorului de cosmetice - 3 centre Farmec [amplasate pe Str. Bucureşti, 55, în incinta Blocului Spray, pe Str. Regele Ferdinand 22-26 şi pe Str. Napoca, 25) şi 2 magazine Gerovital. Primul magazin Gerovital a fost inaugurat anul trecut, în cadrul centrului comercial Platinia.