Actualitate

Un drum județean, la doi ani după reabilitare e distrus. PSD Cluj arată cu degetul spre Tișe

La doar doi ani după finalizarea lucrărilor de modernizare, drumul județean DJ 103N este plin de gropi. PSD Cluj îl acuză pe Alin Tișe de calitatea proastă a asfaltului din județ.

În 2016, reprezentanții Consiliului Județean Cluj anunțau că au fost finalizate lucrările de modernizare şi reabilitare a drumului judeţean DJ 103N, din localitatea Şaula până la limita cu judeţul Sălaj. Lucrările au vizat întreg parcursul acestui drum judeţean şi au constat în realizarea de şanţuri de pământ şi şanţuri pereate, acostamente, podeţe tubulare şi podeţe casetate, covor asfaltic în două straturi (binder şi strat de uzură), semnalizare rutieră, etc. 

Însă, la doar doi ani, PSD Cluj arată că drumul este deja într-o stare deplorabilă.


„DJ 103 N de lângă Huedin, care face legătura între judeţele Cluj – Sălaj este distrus la un an şi câteva luni de la finalizarea modernizării iar lucrări de acest tip au fost realizate în tot judeţul Cluj. Alin Tişe este mai lăudăros decât Elena Ceauşescu. Îi mai lipseşte un alai după fiecare comunicat de presă în care se laudă cu lucrări de modernizare de proastă calitate care după un an, doi ani, se deteriorează” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Potrivit reprezentanților CJ, garanţia lucrărilor efectuate pe acest tronson de drum este de cinci ani, însă aceasta este valabilă doar din momentul finalizării procedurii de recepţie a lucrărilor. Deşi lucrările au fost finalizate în septembrie 2016, recepţia acestora a fost amânată, urmând să se facă o expertiză cu privire la calitatea lucrărilor. Reprezentanții CJ spun că se va face o adresă la constructor pentru a reface porţiunile de drum pe care au apărut gropi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter