Actualitate

Tragedie la Wonderland. Un student a căzut în puțul unui lift. S-a deschis dosar penal

Un tânăr, absolvent al Facultății de Științe Economice, a fost grav rănit la un bal organizat la complexul Wonderland Cluj.

Conform unor martori, tânărul a căzut de la etajul 2 în ”puțul” liftului, ”zona nefiind securizată cum trebuie”. Oamenii se întreabă dacă ”se încearcă musamalizarea incidentului” mai ales că autoritățile nu au menționat nimic despre acest incident deosebit de grav.

Totul s-a produs ”azi-noapte în jurul orei 2.00, iar după circa 30-40 min au sosit echipajele SMURD. Băiatul respectiv plin de sânge a fost urcat în mașina SMURD și resuscitat circa 30 de minute, iar apoi au plecat. Domnii de la SMURD au fost cam rezervați în privința șanselor de supraviețuire! A fost banchetul celor de la FSEGA. Este foarte ciudat cum de încă nu s-a aflat nimic!”, a relatat un martor la incident, potrivit știridecluj.ro.


Pompierii clujeni au menționat sec ”persoană căzută în puțul liftul la un complex turistic de pe Calea Turzii, Cluj-Napoca”.

“Am fost solicitați azi noapte în jurul orei 2.15 pentru a interveni în cazul unei căderi de la înălțime a unui bărbat în puțul unui lift din cadrul unui obiectiv de pe Calea Turzii de tip restaurant. Am intervenit cu două autospeciale de descarcerare și două ambulanțe SMURD. Persoana a necesitat să fie scoasă de către pompieri. Accesul la victimă s-a realizat greu de către echipajul medical. A fost scoasă de către pompieri împreună cu echipajul medical. Persoana era conștientă, cu  multiple traumatisme la nivelul feței, capului, gâtului, cotului. Persoana a fost transportată și predată în stare staționară la spital”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.


Polițiștii spun că este vorba de un tânăr de 21 de ani din Târgu Mureș.

“Polițiștii efectuează investigații pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care a suferit leziuni un tânăr. Acesta se afla la o petrecere în incinta unui complex de pe raza comunei Feleacu. Conform primelor informații, în jurul orei 2.20, tânărul în vârstă de 21 de ani din Târgu Mureș, a căzut în puțul unui lift nemontat, după ce ar fi trecut de cordonul care interzicea accesul în zona respectivă. În cauză s-a deschis dosar penal”, precizează conducerea IPJ Cluj.


Reprezentanții resortului resping afirmațiile martorilor și spun că echipajele medicale au ajuns în două minute, nu în 30-40 de minute și că băiatul nu se află în stare gravă, având doar câteva măsele rupte.

“Echipajul SMURD a ajuns în două minute. Tânărul are cinci măsele rupte, mâine dimineață va fi mutat la Chirurgia Maxilo-Facială. Era foarte beat, s-a dus la baie, după care a început să se plimbe ca hipnotizat. Nu era violent, s-a tot dus, a ajuns într-o zonă aflată în construcție, a dat panoul de avertizare că se lucrează la acel lift la o parte, și s-a tot dus. Nu dădea semne că vrea să se sinucidă. Nu l-a bruscat nimeni, s-a rezemat, s-a aplecat să-și lege șireturile. Bodyguarzii s-au dus după el, se plimba cu mâinile în buzunar, așa a și căzut. A împins panoul, dar nu violent, noi avem camere de supraveghere peste tot.  Zona era securizată, respingem afirmațiile că acea zonă nu era securizată. Tânărul nu și-a pierdut niciodată cunoștința. Nu are nicio leziune la cap sau la coloana vertebrală. Are o fisură la mandibulă, o vânătaie la piept și lichid la plămâni”, au precizat aceștia.

Etichete: FSEGA wonderland Lift
Ultimele Stiri
abonare newsletter