Actualitate

Tânărul care a violat o fetiţă de 3 ani a fost arestat

Magistraţii Judecătoriei Cluj au emis pe numele tânărului de 16 ani, reţinut zilele trecute pentru viol, mandat de arestare.

„La data de 20 iunie a.c., magistraţii Judecătoriei Cluj şi-au însuşit propunerea organelor de urmărire penală şi au emis pe numele tânărului de 16 ani, din Cluj-Napoca, reţinut pentru comiterea infracţiunii de viol, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce la data de 19 iunie a.c., ar fi violat o fetiţă de 3 ani în zona rampei de gunoi de la Pata Rât”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.


Vă reamintim, în 19 iunie, în jurul orei 18.00, Poliţia a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 3 ani, în timp ce dormea într-o locuinţă improvizată de pe strada Platanilor, din municipiul Cluj-Napoca, a fost violată de către un tânăr.

La faţa locului, s-au deplasat echipe de poliţişti, stabilind că cele se sesizate se confirmă. Minora a fost transportată de urgenţă la unitatea spitalicească pentru acordarea îngrijirilor medicale.


Cel bănuit de comiterea faptei, un tânăr, în vârstă de 16 ani, a fugit de la locul faptei. Pentru depistarea acestuia, au fost mobilizaţi poliţişti din cadrul tuturor secţiilor de poliţie de pe raza municipiului Cluj-Napoca, poliţişti de acţiuni speciale, jandarmi, fiind sprijiniţi şi de cetăţeni.  

În jurul orei 21:30, tânărul a fost găsit şi prins de cetăţeni, ulterior fiind preluat de către poliţişti şi condus la sediul unităţii de poliţie.

Etichete: pata rat viol fetita
Ultimele Stiri
abonare newsletter