Actualitate

UPDATE Clujean rănit, după ce o cutie din apropierea maşinii lui i-a explodat în faţă. Bărbatul este angajat al ISU.

Un incident suspect, în urma căruia o persoană a fost rănită a avut loc joi dimineaţă, în jurul orei 08:30, în cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca.

UPDATE

Cazul subofiţerului rănit joi, după ce o cutie lăsată lângă maşina sa a explodat a fost preluat de către DIICOT, însă a fost solicitată şi expertiza Serviciului Român de Informaţii, informează reprezentanţii celei din urmă instituţii.

Serviciul Român de Informaţii a fost solicitat pentru a oferi expertiză post eveniment în cazul lucrătorului ISU Cluj care a fost rănit uşor, joi, după ce o cutie suspectă aflată lângă maşina sa a explodat.

"Referitor la cazul de la Cluj, unde un posibil dispozitiv explozibil improvizat a rănit un cadru ISU, SRI a fost solicitat pentru a oferi expertiză post eveniment", a informat SRI, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

--------------------------------------------------------------


Potrivit reprezentanţilor IPJ Cluj, din primele informaţii, un bărbat care se deplasa spre autoturismul său parcat, a observat o cutie în apropierea vehiculului şi, în momentul în care ar fi ridicat-o de pe jos, aceasta a explodat, rănindu-l.

“La faţa locului sunt prezenţi poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, criminalişti, precum şi Grupa pirotehnică din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.


Din datele deţinute, bărbatul a suferit răni uşoare”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Bărbatul rănit este pompier şi ieşea din tura de serviciu.


“Este vorba de un coleg de-al nostru care ieşea din tura de serviciu, iar când a ieşit din unitate în parcare, lângă portiera maşinii a găsit o mică cutie. În momentul în care a atins-o, a avut loc o mică explozie care i-a făcut răni uşoare la nivelul feţei şi mâinilor. A primit asistenţă medicală de la echipajul SMURD şi a fost deschisă o anchetă de către IPj.

Ulterior colegul nostru a fost dus la spital pentru investigaţii suplimentare medicale”, au declarat reprezentanţii ISU Cluj pentru Monitorul de Cluj. 

Etichete: masina explozie
Ultimele Stiri
abonare newsletter