Actualitate

Conducerea CNAIR, din nou în inspecţie pe drumurile şi şantierele administrate de DRDP Cluj

Directorul General al CNAIR SA, Narcis Neaga, şi preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa - Năsăud, Radu Moldovan, alături de reprezentanţi ai conducerii CNAIR si DRDP Cluj, au fost miercuri pe DN 17C şi DN 17D pentru a vedea realitatea din teren.

foto arhiva foto arhiva

“Încercăm ca prim obiectiv începerea lucrărilor la Centura Bistriţei, care este esenţială. Este un proiect cuprins în Masterplan, am solicitat avizul de mediu, iar în câteva zile vom primi un răspuns. Am facut deja solicitarea pentru a obţine fondurile necesare realizării acestui proiect. Este prins în perioada de finanţare 2021 -2030, si facem eforturi să tragem proiectul în actualul exerciţiu de finanţare, ca să începem lucrările de proiectare şi execuţie”, a declarat Directorul General al CNAIR, Narcis Neaga.

Lucrările de reciclare (ransforsare a drumului) începute în anul 2015 pe DN 17D sunt în parte finalizate, estimându-se ca la sfârşitul anului viitor acestea să fie terminate aproximativ integral. În ceea ce priveşte DN 17C pe care este un trafic ridicat, s-au identificat zone în care este posibilă lărgirea drumului cu o bandă, pe sensurile de urcare.

Delegaţia CNAIR a fost în inspecţie pe şantierele celor 4 loturi ale autostrăzii Câmpia Turzii - Târgu Mureş.

Etichete: drdp cluj cnair
Ultimele Stiri
abonare newsletter