Actualitate

Fenomene luminoase spectaculoase la Cluj FOTO

Marți seară, la Cluj, natura a impresionat cu un spectacol de lumini în timpul unei furtuni. Imagini au fost surprinse de mulți clujeni și postate pe rețelele de socializare.

Clujenii au fost impresionați de spectacolul oferit de fulgere în seara zilei de marți. Spectacolul luminos a rezultat în urma unui cod portocaliu de fenomene meteorologice severe, iar jocul de lumini a fost atât de vizibil de la Cluj, deoarece

„A fost un sistem noros convectiv cu dezvoltări noroase undeva la 13-14 mii de metri altitudine pe care s-a și emis un cod portocaliu de fenomene meteorologice severe, intensificări ale vântului, descărcări electrice frecvente, cantități de precipitații peste 30 de litri. A fost afectată mai ales partea de nord a județului Cluj, de aceea și jocul de lumini de pe cer s-a văzut mult mai bine de la Cluj, pentru că eram undeva la 20-30 de kilometri de acest sistem”, a explicat Narcis Maier, șeful serviciului de prognoză din cadrul Centrului Meteorologic Regional Transilvania Nord.


Imaginile se pot vedea în galeria foto.

Ultimele Stiri
abonare newsletter