Actualitate

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj lansează zborurile către Hurghada, Egipt, operate de compania aeriană AlMasria Universal Airlines

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a marcat astăzi printr-un eveniment dedicat, lansarea zborurilor sale turistice din anul 2018 către destinația de vacanță Hurghada, Egipt, operate de compania aeriană AlMasria Universal Airlines.

Zborurile spre Hurghada, au mai fost operate de pe Aeroportul Internațional Cluj în ultimii ani, timp în care această destinație s-a aflat printre preferințele pasagerilor din Cluj-Napoca, dar și din întreaga Transilvanie.

Hurghada a fost mereu una dintre cele mai atractive destinații de vacanță pentru pasagerii care aleg să călătorească de pe Aeroportul Internațional Cluj, iar anul 2018 nu face o excepție de la această regulă. Tour operatorul Amara Tour vinde pachete turistice în parteneriat cu operatorul aerian charter AlMasria Universal Airlines, care va opera 2 zboruri pe săptămână, în ziua de miercuri, începând cu 06 iunie 2018, cu aeronave Airbus A 320, având o capacitate de 179 respectiv 175 de locuri, spre nu mai puţin de 12 destinații turistice renumite din Turcia (Antalya), Grecia (Chania, Heraklion, Rhodos, Zakynthos, Skiathos, Corfu), Egipt (Hurghada, Sharm El Sheik), Tunisia (Monastir), Spania (Palma de Mallorca) şi România (Constanţa).


Pentru detalii legate de programul de operare a zborurilor charter, pasagerii sunt rugați să consulte pagina web www.airportcluj.ro și să ia legatura cu tour operatorii care au pus în vânzare biletele spre aceste destinatii.

Puteţi vedea orarul în galeria foto.


 

Etichete: zboruri
Ultimele Stiri
abonare newsletter