Actualitate

În weekend a plouat cu amenzi la Huedin şi Cluj-Napoca

În perioada 11 – 13 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin au dat mai multe amenzi pentru tulburarea liniştii publice şi pentru încălcări ale regimului rutier.

Astfel, pentru neregulile constatate, au fost aplicate 53 de sancţiuni contravenţionale, 47 dintre acestea pentru încălcări ale regimului rutier, conform OUG 195/2002, 5 conform Legii 61/1991 republicată, pentru tulburări ale  ordinii şi liniştii publice, iar una a fost aplicată pentru încălcarea Legii 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor acte de comerţ ilicite. De asemenea a fost constatată o infracţiune în flagrant şi au fost reţinute 2 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce.

De asemenea, în perioada 11-13 mai a.c., poliţiştii Biroului Rutier Cluj au acţionat pentru asigurarea unui climat de ordine în rândul conducătorilor auto şi pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulatie.


„În cadrul activităţilor au fost vizate principalele artere de circulaţie din municipiul Cluj-Napoca dar şi din cartiere.

Acţiunile desfăşurate au dus la constatarea unui număr de 3 infracţiuni rutiere, au fost aplicate 165 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcări ale legislaţiei rutiere, fiind reţinute 10 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce, dar şi 7 certificate de înmatriculare”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

abonare newsletter