Actualitate

Poliţia Locală şi jandarmii au descins în Piaţa Mărăşti. Săptămâna trecută, o mamă cu copil în cărucior a fost tâlhărită

După ce o mamă cu copil în cărucior a fost tâlhărită, poliţiştii şi jandarmii au descins ieri în Piaţa Mărăşti şi au aplicat zeci de amenzi.

“Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca au desfăşurat o acţiune de prevenire a furturilor din autoturisme, din buzunare, genţi sau poşete şi de menţinere a unui climat de siguranţă publică. În data de 25 aprilie, în intervalul orar 10.00 – 12.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca în colaborare cu Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj-Napoca şi Poliţia Locală Cluj-Napoca au acţionat în cartierul Mărăşti, pe raza de competenţă a secţiei în vederea asigurării unui climat de siguranţă publică dar şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale”, transmite IPJ Cluj într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului, pe timpul desfăşurării activităţii au fost legitimate 49 de persoane şi au fost verificaţi 3 comercianţi.


“Pentru neregulile constatate, forţele de ordine au aplicat 11 sancţiuni contravenţionale, respectiv 3 conform legii pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, 5 la regimul rutier, 3 la alte acte normative în vigoare”, transmite IPJ Cluj.

Săptămâna trecută, o înregistrare video arăta o femeie care se afla la plimbare cu un copil în timp ce este tâlhărită de trei romi. Pe imagini se poate observa trei tineri romi, care vin din spate, pregătiți de atac, semn că victima a fost urmărită de ceva vreme. La un moment dat, cel care dă atacul își ascunde mâna cu o haină, metodă folosită de hoții din buzunare, se apropie, și o împinge pe femeie, după care i-a furat telefonulș din buzunar. Speriată, femeia se întoarce în timp ce tâlharul îi râde sălbatic. În tot timpul atacului, ceilalți doi complici se uitau în spate pentru a nu fi văzuți de cineva, fără să își dea seama că sunt filmați din față.

Ultimele Stiri
abonare newsletter