monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Pietonul lovit pe Corneliu Coposu A MURIT. Autorul accidentului şi-a incendiat autoturismul

Poliţiştii rutieri clujeni au reuşit să identifice autorul accidentului grav produs în această dimineaţă la Cluj-Napoca. Acesta se sustrage urmăririi penale şi şi-a incendiat autoturismul pentru a scăpa de răspunderea penală.

Poliţiştii clujeni au reuşit identificarea conducătorului auto care la data de 23 aprilie a accidentat mortal pe o trecere de pietoni de pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca o femeie în vârstă de 71 de ani, fugind ulterior de la locul accidentului.

“În urma activităţilor specifice şi având sprijinul comunităţii InfoTrafic care s-a mobilizat exemplar oferind informaţii poliţiştilor, aceştia au găsit autoturismul implicat în accident, abandonat în zona localităţii Popeşti, incendiat. Totodată s-a reuşit identificarea celui aflat la volan, un bărbat de 36 din comuna Baciu, judeţul Cluj, care este căutat de poliţişti în vederea tragerii la răspundere penală. În cauză este deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Mulţumim pe această cale tuturor celor care s-au mobilizat şi ne-au oferit informaţii legate de producerea acestui tragic eveniment rutier”, transmite IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI

UPDATE! A lovit un pieton pe strada Corneliu Coposu și a fugit de la locul accidentului