Actualitate

Prinşi de poliţişti fără permis la volan

Poliţiştii rutieri dejeni cercetază un tânăr de 19 ani din comuna bistriţeană Reteag, pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

“La data de 17 aprilie a.c.,  în jurul orei 16.30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Dej – Biroul Rutier au identificat un tânăr de 19 ani din comuna Reteag, judeţul Bistriţa Năsăud, după ce acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale”,  spun reprezentanţii IPJ Cluj.

În urma verificărilor efectuate după identificarea conducătorului auto, poliţiştii au stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere. Acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.


De asemenea, un tânăr de 18 ani este cercetat de poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla pentru că a condus un autoturism pe raza localităţii Vultureni, judeţul Cluj, fără a avea permis de conducere.

“La data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 19.50, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au oprit în trafic, pe raza localităţii Vultureni din judeţul Cluj, un autoturism condus de un tânăr de 18 ani din comuna Fizeşu Gherlii, judeţul Cluj.


În urma activităţilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul respectiv conducea fără a deţine permis de conducere, motiv pentru care au deschis un dosar penal în care acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal”, mai spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter