monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Împreună dăruim zâmbete copiilor din familii cu situații sociale modeste (P)

Clinica Zâmbet Fericit a lansat o campanie de îngrijire orală a cărui scop este oferirea de kit-uri dentare, workshop-uri de promovare și conștientizare a igienei orale, precum și asigurarea de intervenții și tratamente absolut necesare pentru sănătatea orală a copiilor ce provin din familii cu situatii sociale modeste.

Astfel, 10 lei din fiecare consultație pe care pacienții o vor plăti în cadrul cabinetului nostru vor merge către acesti copii din zonele limitrofe ale judetului Cluj.

”Credem cu tărie că este în datoria noastră de medici să oferim o mână de ajutor pe unde putem. Si nu doar la clinică, unde vin doar cei care au acces. Si plătesc. E și o datorie socială, să dai ceva înapoi din ce primești. Iar satisfacția pe care o resimți când vezi că ai scăpat un copil de durere sau recunoștința părinților care se uită la tine ca și la un salvator pentru că nu și-ar fi permis altfel tratamentul merită toți banii. Din astfel de lucruri ne tragem energia si încercăm să ne câștigăm o identitate. Le oferim tratamentele absolut necesare, kituri dentare, periuțe, pasta de dinți. Le arătam cum se face. Nu e mare lucru pentru noi, dar pentru ei contează.”, a declarat Dr. Ana Mihăilescu, medic specialist ortodont Clinica ZâmbetFericit Cluj-Napoca.

Campania va fi realizată de către clinica ZâmbetFericit, clinică de stomatologie pediatrică și ortodonție copii și adulți în colaborare cu Dr. Camelia Roman, instructor acreditat Itop în România. Pentru mai multe detalii și informații, puteți vizita cabinetul în Cluj Napoca pe strada Măcinului 11A (în incinta MedArt Clinic), online pe www.zambetfericit.ro sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Clinica-Zambet-Fericit-286760031484623/