Actualitate

Un șofer care băuse a provocat un accident cu două victime la ieșirea din Cluj spre Florești

Într-un accident in care au fost implicate trei mașini au fost două persoane rănite. Șoferul care a provocat accidentul se afla sub influența alcoolului.

Sursă foto: Facebook Info Trafic Cluj Sursă foto: Facebook Info Trafic Cluj

Accidentul s-a produs în zona magazinului Praktiker, două autoturisme intrând în coliziune frontală, în timp ce un al treilea autoturism, care circula regulamentar, a fost avariat din cauza pieselor sărite în urma coliziunii celorlalte două mașini.

La fața locului au intervenit de urgență un echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Cluj, dar și două autosanitare din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Cluj, care au preluat două victime pentru a fi transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.


„În jurul orei 9:20, un conducător auto care circula pe Calea Florești, dinspre Gilău înspre Cluj-Napoca, într-o curbă a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul. În urma impactului, bucăți din plastic din autovehiculul acroșat au avariat un alt autoturism care circula în spatele acestuia înspre Florești.

Conducătorul auto care a pătruns pe contrasens se afla sub influența alcoolului, având o concentrație de peste 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la unitatea de Primiri Urgențe pentru recoltarea de probe biologice.


De asemenea, la UPU au mai fost transportate două persoane, conducătorul autovehiculului care circula înspre Florești și un pasager din același autovehicul, pentru investigații medicale respectiv pentru acordare de îngrijiri medicale”, a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Polițiștii clujeni efectuează în continuare cercetări în acest caz pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs evenimentul rutier și tragerea la răspundere a celui vinovat de producerea acestuia.


Pe durata desfășurării intervențiilor de salvare a victimelor și derularea cercetării la fața locului, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri timp de aproximativ o oră, fapt ce a dat naștere la crearea unor cozi kilometrice de autovehicule.

Ultimele Stiri
abonare newsletter