Actualitate

Material lemnos în valoare de peste 2.000 de lei, confiscat de poliţiştii clujeni

În ultimele 5 zile, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești, au verificat 18 mijloace de transport și legitimat 23 de persoane, fiind confiscate 2 autovehicule.

De exemplu, la data de 26 martie a.c., în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Măguri - Răcătău au depistat în trafic un bărbat, de 46 de ani, din comuna Gilău, care transporta cu o autoutilitară 6,70 metri cubi de lemn rotund rășinoase, fără aviz de însoțire.

Materialul lemnos era fasonat la lungimea autoutilitarei, fiind acoperit cu o prelată pentru a disimula transportul.


„Acesta a fost depistat pe DJ107N, pe raza localității Someșu Rece. În urma controlului efectuat, s-a stabilit că autoutilitara avea inspecția tehnică periodică expirată și nu avea poliția RCA valabilă.

În baza celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional, iar autoutilitara fost confiscată. De asemenea, materialul lemnos a fost confiscat”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.


Un alt transport ilicit de material lemnos a fost depistat de către polițiști la data de 23 martie, în jurul orei 05:00. La data menționată, a fost identificat un bărbat, de 53 de ani, din comuna Gilău, în timp ce transporta cu un autovehicul material lemnos, pe DJ107P, la intrare în localitatea Gilău.

„Acesta transporta circa 3 metri cubi de cherestea rășinoase, în valoare de peste 2.000 lei, fără aviz de însoțire sau alte documente legale de provenință și transport,  motiv pentru care a fost sancționat contravențional. De asemenea, materialul lemnos și autoutilitara au fost confiscate”, mai spun reprezentanţii IPJ Cluj.


Polițiștii vor continua acțiunile pe această linie.

Etichete: autoutilitara lemne
Ultimele Stiri
abonare newsletter