Actualitate

Sentința în dosarul de corupție al fostului viceprimar Anna Horvath amânată din nou

Judecătorii ar fi trebuit să se pronunțe joi în dosarul în care Anna Horvath a fost trimisă în judecată pentru trafic de influenţă şi spălare de bani alături de omul de afaceri Zsolt Fodor, dar au decis amânarea sentinței pentru vineri.

Fostul viceprimar al Clujului, Anna Horvath, a declarat la ultimul termen la Curtea de Apel Cluj că nu acceptă să presteze muncă în folosul comunităţii, una dintre condiţii în cazul unei condamnări cu suspendare sau amânare. Prin urmare, pentru Horvath există două variante: ori merge la închisoare ori va fi achitată.

La sfârşitul anului trecut, fostul viceprimar al Clujului Anna Horvath şi Zsolt Fodor (om de afaceri, patron Euro GSM) au fost trimişi în judecată de procurorii DNA Cluj în dosarul în este acuzată că, în perioada februarie-mai, şi-a folosit influenţa pe lângă funcţionari publici din Primărie, pentru ”urgentarea avizării unor proiecte imobiliare” pentru care omul de afaceri Fodor Zsolt avea interese economice.


În luna martie 2017, Horvath a demisionat din funcţia de viceprimar. Mai mult, Horvath este suspectată de Agenţia Naţională pentru Integritate (ANI) de conflict de interese.

Ultimele Stiri
abonare newsletter