monitorulcj.ro Menu
Actualitate

(P) LeasingAutomobile.ro a deschis la Cluj cel mai mare showroom de automobile rulate din România

Cel mai mare showroom de auto rulate din România, LeasingAutomobile.ro, a deschis, sâmbătă, o filială la Cluj, situată pe str. Traian Vuia nr 182.

Leasing Automobile Cluj este cel de-al treilea showroom, după cel de la Galaţi şi Arad, urmând să fie deschis unul şi la Bucureşti.

În trei ani de activitate, compania a livrat peste 400 de autovehicule în aceasta zonă a ţării, motiv pentru care a ales să deschidă un punct de lucru în capitala Transilvaniei.


Managerul companiei, Gigi Bracaci, promite că orice client al companiei sale va beneficia de tot sprijinul posibil. „Am dezvoltat un nou brand, un nou concept, bazat pe seriozitate şi corectitudine. Vrem să mulţumim clienţii, clientul nostru să vadă tot, tot facem e transparent. Oferim nişte beneficii foarte importante. Oferim garanţie, ceea ce nu au cei care cumpără maşini din Germania. Noi avem garanţie până la doi ani, avem asistenţă rutieră 24 din 24 de ore, pe toată ţara”, spune managerul.

Concret, ce înseamnă aceasta? Dacă se întâmplă ceva cu maşina cumpărată de la Leasing Automobile Cluj, clientul primește o altă mașină în schimb, în timp ce automobilul achiziționat de el intră în reparații. „La predarea maşinii i se face inspecţia vizuală şi tehnică, se face revizia, se schimbă uleiul, filtrele şi se eliberează un certificat de bună funcţionare. Oferim tot suportul nostru post vânzare. Cel mai important e ca toţi clienţii să ştie clar că noi oferim orice asistenţă post vânzare. După ce a plecat de la noi, în orice moment i se răspunde la telefon, i se dă un sfat, îl ajutăm, rezolvăm problemele de garanţie”, a explicat managerul companiei, Gigi Bracaci.

Etichete: masini showroom