monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Totul despre încălzirea prin podea. C & F Holding bv, adică cine, cu ce și în ce fel (P)

C & F Holding bv este o companie olandeză cu mulți ani de experiență în dezvoltarea, vânzarea și întreținerea post-vânzare a tuturor tipurilor de sisteme de încălzire pe bază de electricitate și apă.

Compania oferă o gamă largă de sisteme electrice de încălzire care pot fi utilizate în locuințe, birouri, restaurante, spitale, garaje, magazine etc.

Compania este unul dintre cei mai mari producători și furnizori Europeni de sisteme de încălzire în pardoseală, cu peste 60 de angajați în Europa și mai mult de 100 de angajați în fabrica deținută în India. Societatea se mândrește cu faptul că 70% din membrii echipei au mai mult de 10 ani de experiență în domeniu și realizează o producție și vânzări care depășesc 100.000 de unități de încălzire electrică anual.

Capacitatea de producție a companiei permite realizarea a 30 milioane de metri liniari de PE-RT tuburi de încălzire prin pardoseală anual. Specialiștii săi au creat peste 25 OEM și concepte de etichete private. Prin OEM este desemnat un producător de echipamente orginale.

C & F Holding bv este producător de sisteme de încălzire electrice din anul 2008 și producător de sisteme de încălzire cu apă din 2012.

C & F Holding bv este certificată ISO 9001, oferind garanția celei mai înalte calități a produselor. Toate produsele sunt testate de principalele unități europene de testare, precum VDE, KEMA, KOMO, MPA, FIMKO, SEMKO etc. Termenul de garanție al produselor companiei pot ajunge până la o durată pe viață! Toate produsele sunt produse sub licență exclusivă de către C & F Holding BV și specificațiile tehnice pot fi adaptate pentru toate piețele de desfacere.

În România, holdingul (structură organizatorică reunind mai multe societăți comerciale cu aceiași acționari) activează prin intermediul societății comerciale MAGNUM Heating.

Magnum Heating, un brand premium

Unul dintre brandurile premium al C & F Holding bv este Magnum Heating, care se remarcă prin cel puțin trei parametri: confort, siguranță și control.

Produsele subsumate acestui brand beneficiază de un standard ridicat de producție și, în același timp, de servicii de vânzare și post-vânzare cu acoperire europeană.

În plus, față de o gamă largă de produse, compania oferă toate posibilitățile de dezvoltare a ofertelor și de asistență la fața locului. Cu un istoric de funcționare pe piață de 25 de ani, specialiștii săi se preocupă continuu de dezvoltarea de produse produse noi și inovatoare. Această experiență ne face un specialist în încălzire prin pardoseală.

În perioada 8 - 11 martie 2018, Magnum Heating România participă la Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului Romtherm, la Romexpo, București. Produsele sale vor putea fi văzute, studiate și comandate la Pavilion B2, stand 307.

www.magnumheating.ro