monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Cărămida aparentă, un produs de mare efect pentru locuințele moderne (P)

Dacă este timpul să vă renovați casa sau dacă ar trebui să zugrăviți din nou dar v-ați săturat de aceleași culori puțin expresive, atunci este momentul să luați în calcul o opțiune de mare efect, veche și modernă în același timp: cărămida aparentă antichizată.

Indiferent care ar fi stilul la care vă gândiți, clasic, modern, parohial sau contemporan, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața mondială, Nelissen prin reprezentantul lui în Romania SC Venex SRL, vă oferă o gamă largă de culori cărămizi aparente antichizate. Cărămida aparentă antichizată este un material folosit în placarea fațadelor care se doresc să arate ca fiind din cărămidă plină antichizată: fațade de clădiri, ziduri exterioare, unii pereți interiori, arcade, șemineu, restaurante etc. Această cărămidă aparentă antichizată este fabricată din LUT (argilă), arsă la 1700 C⁰ și testată la 100 de cicluri de îngheț dezgheț, 100 de anotimpuri anuale (100 de ani) si face parte din Clasa A împoriva incendiilor. De peste patru generații, firma Nelissen oferă cărămizi aparente antichizate, cărămizi antichizate pline, de cea mai bună calitate, pentru fațade.

Oferta VENEX de cărămidă aparentă

VENEX, unic importator de cărămidă Nelissen în România, are în această perioadă o ofertă deosebită de cărămidă aparentă antichizată, de mare interes, fie că este vorba despre renovări, modernizări sau despre clădirile noi. 

TERMOSISTEMUL ISO-FAȚADA face parte din Clasa-A împotriva incendiilor deci este IGNIFUG, este un produs flexibil care poate fi aplicat pe orice suprafață. În funcție de suprafața portantă, ne adaptăm produsele, astfel încât vă puteți bucura de o casă perfect izolată, lipsită de griji.

Proiect de renovare sau o clădire nouă cu eficienta maximă în TERMOSISTEMUL  ISO-FAȚADA

Renovări: ISO-FAȚADA este perfectă pentru renovări deoarece ISO-FAȚADA nu este un produs prefabricat, orice detaliu (de exemplu, arcuri peste uși…) poate fi încorporat în procesul de montaj.

Schelet din lemn: pentru a îmbrăca fațadele din lemn sau USB va trebui să se ia în considerare ajustarea diblurilor și adezivul de fixare. Astfel, plăcile de polistiren extrudat XPS garantează o aderență perfectă.

Ytong și BCA: aceste blocuri sunt de obicei folosite pentru renovare și construcția de clădiri noi și au deja o valoare de izolare mare. Combinat cu ISO-FAȚADA rezultă o izolare perfectă.

Clădiri noi: Datorită adaptabilității sale, TERMOSISTEMUL ISO-FAȚADA se folosește cu succes la construcții noi. Dacă luăm ca exemplu grosimea peretelui, puteți crea mai mult spațiu prin aplicarea TERMOSISTEMULUI ISO-FAȚADA, datorită plăcilor de cărămidă aparentă și a plăcilor de polistiren puteți face un perete mai subțire. Un alt avantaj este faptul că nu este nevoie de o fundație la partea exterioară a peretelui, ceea ce înseamnă o altă economie la bugetul dumneavoastră.

Produsele VENEX pot fi văzute pe site-ul www.venex.ro în Show room-ul din Feleacu, DN1, Str. Principală Nr. 7. De asemenea, pentru orice informație puteți lua legătura la telefoanele: 0746 888 088, 0264 540 224, prin email: office@venex.ro, zilnic, de luni până vineri, între orele 9.00 și 17.00.

Despre producător și importatorul român

Nelissen Bricks, fabricant de cărămidă antichizată și de sisteme de izolare, este o companie cu sediul în Limburg Belgia. Compania are o vechime de peste 90 de ani, profilată la început ca o afacere de familie vizând piața domestică. Astăzi, compania este un jucător important pe piața mondială de profil.

Firma VENEX, cu punct de lucru în Cluj-Napoca, are ca activitate principală finisajele exterioare de calitate vest europeană: TERMOSISTEMUL ISO•FAȚADA și placări interioare și exterioare cu cărămidă aparentă antichizată, granit, marmură, travertin, Blauwe Steen. Capitalul firmei este mixt, belgiano-român. Firma aplică în totalitate standardele calității și execuției specifice țărilor vest europene. Mixul dintre management și execuție dobândite în Belgia, Olanda, Spania, Italia, România, de către colectivul firmei reprezintă cartea de vizită a proiectelor realizate.