Actualitate

Sinucidere în Mărăşti. Un tânăr s-a aruncat de la etajul 11.

Un tânăr de 18 ani a murit, miercuri după aniază, după ce a căzut de la etajul 11 al unui bloc din cartierul Mărăşti. Din păcate, se pare că este vorba de o sinucidere.

“A lăsat un bilet de adio atât scris, cât şi un mesaj audio- video. Din păcate, avem de a face, se pare, cu o sinucidere. În jurul orei 15.00 am fost anunţaţi prin 112 de faptul că un tânăr a căzut pe asfalt. Era în casă cu mama lui vitregă care era în altă cameră şi nu a ştiut nimic până în momentul în care a fost căutată şi întrebată de poliţişti dacă nu îl cunoaşte pe tânărul respectiv”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

De asemenea, reprezentanţii ISU Cluj spun că au încercat să îl resuciteze timp de oră, însă fără succes.


“Am fost solicitaţi pentru a interveni în cazul unei persoane căzute de la înălţime pe Bulevardul 21 Decembrie, în spatele unui bloc de locuinţe. Am intervenit cu un echipaj de pompieri şi o ambulanţă SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. Solicitarea a fost în jurul orei 15.00. S-au efectuat manevre de resuscitare timp de aproximativ o oră, însă fără a avea succes. Persoana a fost declarată decedată. Era vorba de un tânăr de 18 ani”, spun reprezentanţii ISU Cluj.

abonare newsletter