Actualitate

Bătaie în plină stradă. Mai multe echipaje de poliţie au intervenit pentru a opri doi scandalagii.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit pentru a opri un conflict pe strada Lombului.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice și au reținut pentru 24 de ore un bărbat.

La data de 6 februarie a.c., în jurul orei 16:30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că două persoane își aplică reciproc lovituri cu pumnii și picoarele, pe strada Lombului, din Cluj-Napoca.


„Acțiunile violente ale celor doi au fost oprite doar de intervenția mai multor echipaje de poliție. Cei în cauză, în vârstă de 40 și 24 de ani, din Cluj-Napoca, s-au lovit reciproc pe stradă, în prezența mai multor persoane, faptă de natură a tulbura ordinea și liniștea publică.

În încăierarea creată, un bărbat a fost lovit de către unul dintre cei doi, fiind depusă în acest sens o plângere penală pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.


În urma probatoriului administrat, bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost reținut pentru 24 de ore”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, fapte prevăzute de Codul penal.

Etichete: scandalagii bataie
Ultimele Stiri
abonare newsletter