Actualitate

Noi detalii despre accidentul de sâmbătă de pe Feleac. Şoferul vinovat a fost reţinut de poliţişti.

Poliţiştii au reţinut marţi un bărbat de 40 de ani, care la data de 27.01.2018, ora 13:20, a produs accidentul de circulație rutieră pe DN1 E60, la km. 470+600 m, pe raza comunei Feleacu, jud. Cluj, soldat cu rănirea gravă a 3 persoane, rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea a patru autovehicule.

Întrucât la data producerii accidentului, bărbatul nu a putut fi testat, acestuia i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

“Conform buletinului de analiză toxicologică eliberat la data de 29.01.2018 de către Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, acesta era sub influenţa alcoolului la momentul producerii accidentului.


În cauză poliţiştii au extins urmărirea penală şi sub aspectul savârşirii infracţiunii de “conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de cǎtre o persoanǎ care are o îmbibaţie alcoolicǎ de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge” faptă prevăzută  și pedepsită de Codul Penal, fiind schimbată şi încadrarea juridică în ”Vătămare corporală săvârșită din culpă față de două sau mai multe persoane, de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice ”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Astăzi, bărbatul va fi prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, pentru punerea în mișcare a acțiunii penale și  dispunerea unei noi  măsuri preventive.


Citiţi şi Accident GRAV pe Feleac. Mai multe maşini au fost implicate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter