Actualitate

Bătaie în plină stradă la Dej. Tânăr de 18 ani dus în comă la spital, agresorul, arestat de poliţişti

Un tânăr în vârstă de 18 ani este în comă într-un spital din Cluj-Napoca după ce a fost bătut cu bâtele de alţi doi băieţi, în faţa unei şcoli din Dej.

Incidentul a avut loc luni în jurul orei 12:45 pe strada Pepineriei, în fata Liceului Tehnologic „Somes” Dej. Din primele informaţii, băiatul de 18 ani ar fi trimis mesaje de ameninţare către două eleve ale liceului, care şi-au înştiinţat prietenii, doi băieţi de 16 respectiv 19 ani, scrie dejeanul.ro.

Luni, aceştia au aflat că tânărul de 18 ani se afla în apropierea şcolii şi au mers să-i dea o „lecţie”. L-au lovit cu bâtele în cap până când a căzut inconştient la pământ. Martorii au sunat la 112, iar în scurt timp la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie. Ajunşi acolo, poliţiştii au solicitat intervenţia unei ambulanţe, care l-a transportat pe tânărul bătut la Spitalul Municipal Dej.


Deoarece starea acestuia era extrem de gravă, suferind un traumatism cranio-cerebral cu hemoragie intracerebrală şi edem cerebral, după cum a declarat Antonela Nicoară, purtător de cuvânt al Spitalului Municipal Dej, acesta a fost stabilizat, intubat, iar mai apoi transferat la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca.

Între timp, poliţiştii au format o echipă operativă care a început cercetările, pentru identificarea autorilor. S-au audiat martori şi au fost vizionate imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale liceul, iar în scurt timp, cei doi agresori au fost prinşi.


După audieri, aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar apoi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej. Dacă asupra unuia dintre suspecţi, cel în vârstă de 16 ani, nu s-a mai dispus nicio măsură preventiva, cel de 19 ani a fost prezentat în fata judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au admis cererea procurorului, astfel că îşi va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor.

Oamenii legii continua cercetările în acest caz, cei doi fiind cercetaţi pentru loviri sau alte violente şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar prima dintre acuzaţii se poate schimba în tentativa de omor, în funcţie de cum evoluează starea de sănătate a victimei.

Etichete: coma agresor bataie
Ultimele Stiri
abonare newsletter