Actualitate

Accident cu patru victime în Cluj. Maşină răsturnată într-o râpă. La faţa locului a fost trimis şi un elicopter – FOTO

Cel puţin patru persoane au fost rănite duminică după amiaza după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o răpă adâncă de doi metri, potrivit pompierilor. La faţa locului au intervenit două autospeciale de descarcerare, dar şi un elicopter. Accidentul a avut loc la intrarea în Cristorel dinspre Aşchileu. Victimele mergeau la o înmormântare.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, accidentul rutier a avut loc între comunele Aşchileu şi Cristorel.

“La 112 s-a anunţat o maşină răsturnată într-o râpă de doi metri. Au fost anunţate patru victime, dar la momentul sosirii echipajelor de urgenţă, cei patru pasageri erau ieşiţi din maşină. Au intervenit două speciale de descarcerare, două ambulanţe plus un elicopter”, au precizat reprezentanţii ISU.


Potrivit poliţiştilor, două victime au refuzat transportul la spital, iar alte două persoane au fost transportate la UPU.

Elicopterul s-a întors la bază fără a prelua vreo victimă.


“Conform primelor cercetări, un bărbat, de 26 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autovehiculul pe DC 145, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă. Astfel, s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.  Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a trei pasageri: un bărbat, de 67 de ani, și două femei, de 61 și 65 de ani, din Cluj-Napoca. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul rutier”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter