Actualitate

Scandalagiu beat, reţinut de poliţiştii clujeni

Polițiștii din Florești au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 24 de ani, din Florești, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Cluj, la data de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 00:30, cel în cauză ar fi avut un conflict spontan cu două persoane, pe strada Eroilor, din Florești. Astfel, bărbatul i-ar fi amenințat pe cei doi și l-ar fi agresat fizic pe unul dintre ei. De asemenea, acesta le-ar fi spart geamurile autovehiculelor celor doi bărbați, care erau oprite pe strada respectivă.

„La fața locului, polițiștii au constatat că bărbatul se afla sub influența alcoolului, având o concentrație de  0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Întrucât acesta avea  calitate de conducător auto, a fost condus la unitatea medicală petru recoltarea probelor biologice și stabilirea gradului de alcoolemie în sânge.


A fost dispusă reținerea bărbatului, urmând a fi prezentat magistraților pentru luarea altor măsuri preventive”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

 

Etichete: alcoolemie
abonare newsletter