Actualitate

Consiliul Judeţean Cluj dă o avere la spălătoriile auto. Condiţiile pe care instituţia le impune să aibă maşini curate

Consiliul Judeţean Cluj va plăti nu mai puţin de 10.000 de euro pentru servicii de spălare a maşinilor din parcul auto. Reprezentanţii instituţiei vor să aibă prioritate la orice oră pentru spălarea maşinilor, iar spălătoriile să se afle la o distanţă maximă de 3 kilometri de sediul de pe Dorobanţilor.

Consiliul Judeţean a publicat pe site un anunţ de achiziţie publică de servicii de spălare a maşinilor. Potrivit documentului, valoarea estimată a contractului este de 44.800 de lei fără TVA (aproximativ 10.000 de euro).

“Valoarea estimată aferentă perioadei de la semnarea contractului de servicii până la data de 31 decembrie este de 33.600 de lei fără TVA, iar în cazul în care se optează pentru suplimentarea serviciilor până la maxim 4 luni, valoarea estimată este de 44.800 lei fără TVA”, arată reprezentanţii instituţiei.


Potrivit CJ Cluj, parcul auto este format din următoarele autovehicule: 4 autoturisme, 6 maşini de teren, 5 autoutilitare mici (Dacia Logan, Opel Combo şi Dacia 1307 mixtă), 2 autoutilitare mari, 1 microbuz transport persoane.

În caietul de sarcini se menţionează condiţiile în care se va face spălarea maşinii exterior + interior: spălare cu spumă activită sau detergenţi auto care nu deteriorează exteriorul autovehiculului, aplicare de ceară, scoaterea depunerilor de pe jenţi şi capace degresat pragurile uşilor, aspirare mochetă şi banchete, ştergerea prafului de pe suprafeţe vizibile, curăţirea geamurilor, a portbagajului şi spălarea preşurilor de cauciuc sau a covoraşelor, degresat şi tratat plastic cu soluţii speciale.


“Prestatorul să deţină o spălătorie auto care să fie situată în apropierea sediului instituţiei de pe Calea Dorobanţilor la o distanţă maximă de 3 kilometri. Prestatorul trebuie să asigure servicii de spălare în două schimburi în zilele lucrătoare (luni-vineri între orele 7-20) şi cel puţin un schimb în zilele de repaus (8-16). Prestatorul să presteze serviciul de spălătorie în hale special amenajate pentru această operaţiune, dotate cu cel puţin două posturi de spălare (dotare minimă: aparat de spălat cu presiune cu apă rece/caldă şi aspiratoare profesionale) şi spaţiu de parcare, timpul de execuţie să fie de maxim 30 de minute, posibilitatea de a prioritiza prin contract prestarea de servicii către autovehiculele proprietatea Consiliului Judeţean Cluj. Pe toată durata prestării serviciului de spălătorie prestatorul să pună la dispoziţie beneficiarului un spaţiu decent de aşteptare dotat cel puţin cu o masă şi scaun”, se mai menţionează în caietul de sarcini.

Ultimele Stiri
abonare newsletter