Actualitate

Un clujean a sunat la 112 şi a ameninţat că îşi omoară soţia. Avea în mână o brichetă, iar gazul era pornit.

Un bărbat din Cluj-Napoca a ajuns la Clinica de Psihiatrie după ce astăzi, în jurul orei 09.30, anunţa, prin apel de urgenţă 112, că îşi va omorî soţia.

„Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la fața locului, la un bloc de locuinţe din centrul municipiului, unde persoana din interiorul locuinței vizate refuza să deschidă uşa de acces şi să aibă un dialog cu forţele de ordine.

De asemenea, pe scară se simţea un miros înţepător, motiv pentru care a fost solicitată și intervenţia pompierilor”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.


Cei doi polițiști, împreună cu plutonierul adjutant din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca, au pătruns în locuinţă, prin forțarea sistemului de închidere și l-au imobilizat rapid pe bărbatul în vârstă de 61 de ani.

“Acesta avea în mână o brichetă şi ameninţa că va declanşa o explozie. Femeia, în vârstă de 65 de ani, se afla într-o cameră, imobilizată la pat. Ulterior, s-a constatat că cele patru arzătoare ale aragazului erau pornite, fără flacără, degajând gaz în apartament. Bărbatul a fost condus şi internat la Clinica de Psihiatrie, pentru efectuarea unui consult de specialitate”, mai spun aceştia.

Etichete: explozie
abonare newsletter