Actualitate

Preotul Necula: “Nu sunt dezamăgit de politicieni, că nu m-am amăgit niciodată”

România are nevoie în 2018 de un an înţelept "mai mult decât orice", susţine preotul Constantin Necula, consilier misionar-pastoral şi de imagine al Mitropoliei Ardealului. Constantin Necula spune că nu este dezamăgit de politicieni, pentru că nu s-a amăgit niciodată, dar este trist pentru că poporul român a depăşit starea de tranziţie, îndată după ianuarie 1990, şi nu a reuşit să fie mai bun ca atunci.

“Nu sunt dezamăgit, că nu m-am amăgit niciodată. Vin dintr-un spaţiu al ideologiei materialist-dialectice, în care nu te puteai dezamăgi decât dacă te amăgeai. Sunt trist pentru că poporul român a depăşit starea de tranziţie, îndată după ianuarie 1990, şi nu a reuşit să fie mai bun ca atunci. Încercăm să mergem mai departe, dar se pare că atât putem. Să ne rugăm să putem mai mult”, declară Necula, într-un interviu acordat Agerpres.  

"Sunt păstorul unei turme, o turmă care aşteaptă să fie hrănită de păstori, nu doar mulsă (...) Mi-ar plăcea ca România să semene cu Mihai Şora, limpede şi înţelept", mai spune preotul Constantin Necula

Ultimele Stiri
abonare newsletter