Actualitate

Copilul unui polițist clujean, lovit mortal de o mașină în fața casei

Un grav accident de circulație s-a produs vineri după-amiaza pe raza localității clujene Valea Luncii dinspre Sânmărghita, în apropiere de Dej.

Sursă foto: weradio.ro Sursă foto: weradio.ro

Un copil în vârstă de aproximativ 5 anișori a fost lovit de un autoturism, minorul fiind în stare gravă. Spre locul accidentului au plecat echipaje de poliție și o ambulanță de la Dej, pentru a acorda îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc în jurul orei 16, pe drumul județean 172F, în satul Valea Luncii din comuna Mica.


Până la finalizarea cercetărilor efectuate de polițiști la fața locului, circulația rutieră în zona accidentului, între Dej și Beclean, este blocată.

Copilul a fost accidentat de un autoturism Renault, înmatriculat în Cluj. Potrivit șoferului acestuia, copilul a țâșnit în fața mașinii și deși a frânat brusc, impactul nu a mai putut fi evitat.


Potrivit Someseanul.ro,  copilul circula cu mama lui de mână pe marginea drumului. La un moment dat, văzând mașina tatălui lui, polițist local în Dej, copilul s-a desprins brusc din mâna mamei și a încercat să traverseze strada în fugă, moment în care a fost lovit în plin de un autoturism.

Imediat după ce a fost lovit de mașină, copilul a fost luat de mama și tatăl acestuia, urcat în mașina personală și transportat spre Dej. Pe drum la intrare în Dej, pe strada Dumbrava Roșie, părinții s-au întâlnit cu ambulanța venită în întâmpinarea lor.


Copilul a fost preluat apoi în autosanitară, însă în ciuda eforturilor depuse de medicii de la Ambulanța Dej, copilul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decedat, informează someseanul.ro

Polițiștii dejeni au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs tragedia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter