Actualitate

Clujean înşelat de doi falşi cumpărători

Un clujean a fost înşelat de două persoane care s-au prezentat la locuința sa având intentia de a cumpăra motocicleta scoasă la vânzare. Unul dintre aceștia a plecat cu aceasta în probă și nu s-a mai întors.

 Clujean înşelat de doi falşi cumpărători Clujean înşelat de doi falşi cumpărători

„La data de 08.12.2017, în jurul orei 17:06, un bărbat de 24 ani, din comuna  Ceanu Mare, jud. Cluj, a sesizat prin SNUAU 112, Secţia 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, că în jurul orei 16.30, persoane necunoscute, s-au prezentat la locuința sa, având intentia de a achiziționa motocicleta scoasă la vânzare. Unul dintre aceștia a plecat cu aceasta în probă și nu s-a mai întors, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ de 2.000 euro”, spun poliţiştii clujeni.

In urma verificarilor efectuate, polițiștii au obtinut semnalmente suspecților care s-au prezentat la domiciliul persoanei vătămate, aceștia fiind doi tineri cu vârsta cuprinsă între 20-24 ani, care se deplasau cu un autoturism care tracta o remorcă.  Ulterior, cel care a plecat cu motocicleta în probă a fost identificat în persoana unui tânăr de 20 ani, din comuna Mihalţ, judeţul Alba.


În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru clarificarea tuturor împrejurărilor comiterii faptei și tragerii la răspundere penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de „abuz de încredere”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter