Actualitate

Weekend-ul amenzilor la Cluj

Polițiștii clujeni rutieri au desfăşurat în weekend-ul care a trecut mai multe acţiuni pentru combaterea încălcării regimului legal de viteză.

Weekend-ul amenzilor la Cluj Weekend-ul amenzilor la Cluj

În perioada 08-10.12.2017, polițiști din cadul Poliţiei oraşului Huedin si Secției 8 Poliție Rurală Huedin, au desfaşurat acţiuni în trafic pentru combaterea încălcării regimului legal de viteză și a conducerii sub influența alcoolului.  

Polițiștii au constatat 5 infracțiuni la regimul circulației și au aplicat 24 de sacțiuni contravenționale privind circulația pe drumurile publice,  în valoare de 6.280 lei. De asemenea, au fost reținute 9 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.


În aceeaşi perioadă, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Gherla au desfășurat acțiuni în trafic pentru combaterea încălcării regimului legal de viteză și a conducerii sub influența alcoolului. Acțiunea s-a desfășurat pe  DN1C, între km 30+200 și km 53, între  localitățile Fundătura și Nima.

Polițiștii au aplicat 30 de sacțiuni contravenționale în valoare de 28.810 lei, din care 24 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Au fost reținute 13 permise de conducere din care 11 pentru depășirea vitezei regulamentare.


Totodată, în perioada 08-10.12.2017, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dej, Biroului de Ordine Publică  și Secției 5 Poliție Rurală Dej, au desfășurat acțiuni având ca scop prevenirea accidentelor rutiere, pe raza municipiului Dej, pe DN1C, pe raza comunei Caseiu si pe DN17, pe raza comunei Cuzdrioara.

“Polițiștii au aplicat 43 de sancțiuni contravenționale, dintre care 42 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și o sancțiune contravențională la Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice în valoare de 16.840 lei.  Ca masură suplimentară au fost reținute un număr de 2 permise de conducere și un certificat de înmatriculare”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter