Actualitate

Medicii Dafin Mureşanu şi Nicolae Hâncu, decoraţi de preşedintele României

Președintele Klaus Iohannis i-a acordat neurologului clujean Dafin Mureşanu Ordinul Naţional “Serviciul Credincios” în grad de Cavaler. De asemenea, președintele României i-a acordat Ordinul Naţional “Steaua României” în grad de Cavaler medicului nutriţionist clujean Nicolae Hâncu.

Medicii Dafin Mureşanu şi Nicolae Hâncu, decoraţi de preşedintele României  sursa foto dcnews.ro Medicii Dafin Mureşanu şi Nicolae Hâncu, decoraţi de preşedintele României sursa foto dcnews.ro

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat, cu ocazia Zilei Naționale a României, decretele de decorare a unor personalități din domeniul medical.

În semn de înaltă recunoaștere și apreciere pentru întreaga lor carieră academică, reprezentând excelența medicală românească, pentru promovarea imaginii țării noastre în mediile științifice internaționale, președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler profesorului universitar doctor Nicolae Hâncu, medic, membru de onoare al Academiei Române, se arată într-un comunicat de presă.


De asemenea, pentru contribuția deosebită în cercetarea și practica medicală, pentru serviciile aduse la îmbunătățirea stării de sănătate a populației, pentru priceperea, grija și devotamentul arătate în îngrijirea bolnavilor, Președintele României a conferit Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler profesorului universitar doctor Fior Dafin Mureșanu, medic, Clinica de Neurologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

abonare newsletter