Actualitate

Şoferi sub influenţa alcoolului depistaţi în trafic de poliţişti

Polițiștii clujeni au depistat în urma controalelor în trafic 2 bărbați care conduceau sub influența băuturilor alcoolice.

Şoferi sub influenţa alcoolului depistaţi în trafic de poliţişti Şoferi sub influenţa alcoolului depistaţi în trafic de poliţişti

Astfel, la data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 2:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un tânăr de 19 ani, din  judeţul Maramureş, în timp ce conducea un autoturism pe strada Câmpului, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cel în cauză avea o concentraţie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea probelor de sânge.


De asemenea, în 21 noiembrie a.c., în jurul 15.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda, Biroul Rutier, au depistat un bărbat de 41 de ani, din judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Piaţa Romană, din Turda, aflându-se sub  influenţa băuturilor alcoolice. “Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de peste 0.90 mg /l alcool pur în aerul expirat”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută de Codul penal.

Etichete: trafic sofer alcool
abonare newsletter