Actualitate

CEAŢĂ pe autostrada A3 Turda - Gilău şi pe mai multe drumuri din Cluj. VIZIBILITATEA SCADE SUB 50 de metri. AVERTIZAREA poliţiştilor

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ceaţă, sâmbătă dimineaţă, pe autostrada A3 Turda - Gilău şi pe mai multe artere din judeţele Bihor şi Cluj, avertizează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române. De altfel, trei judeţe sunt sub avertizare cod galben de ceaţă în această dimineaţă.

Potrivit Infotrafic, pe autostrada A3 Turda - Gilău şi pe mai multe artere rutiere din judeţele Bihor şi Cluj se circulă în condiţii de ceaţă, iar şoferii sunt avertizaţi să reducă viteza, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele din faţă, să folosească luminile de întâlnire ziua pe toate categoriile de drumuri şi să nu facă manevre riscante în trafic.

Sâmbătă dimineaţă, trei judeţe - Cluj, Bihor şi Teleorman - se află sub avertizare cod galben de ceaţă emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie.


Avertizarea este în vigoare până la ora 10.00, interval în care se va semnala ceaţă care determină reducerea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

În judeţul Cluj sunt afectate localităţile Huedin, Căpuşu Mare şi Izvoru Crişului.

abonare newsletter