Actualitate

Cum va fi VREMEA în următoarea săptămână

Vremea începe să se răcească, temperaturile continuând să scadă şi în cursul zilei de miercuri, în toată ţara, iar termometrele nu vor indica mai mult de 14 grade Celsius.

Cum va fi VREMEA în următoarea săptămână Cum va fi VREMEA în următoarea săptămână

„Temperaturile scad, de azi (marţi - n.red.), în majoritatea regiunilor şi nu vor fi mai mult de 14 grade Celsius, uramând ca, de miercuri, să asistăm din nou la o scădere a temperaturilor, mai ales în regiunile din sud, unde nu vor fi mai mult de 9 grade”, a spus meteorologul din cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Teodora Cumpănaşu, potrivit Mediafax.

Conform sursei citate, începând de joi, temperaturile încep să crească uşor.


Potrivit informaţiilor de pe site-ul ANM, în perioada 13-26 noiembrie, vremea continuă să se răcească, treptat, iar spre finalul intervalului termometrele nu vor indica mai multe de 8 grade Celsius.

Prognoza meteo Transilvania


Media temperaturilor diurne va scădea de la 16 grade în prima zi, până la 8 grade în data de 15 noiembrie. În ziua următoare va creşte cu 2 grade, apoi va reveni la 8 grade, nivel la care se va menţine şi în următoarele 3 zile. Între 21 şi 26 noiembrie se va resimţi o nouă scădere a valorilor termice, cu aproximativ 2 grade. Temperaturile minime vor fi şi ele în scădere, media lor va fi pozitivă până în jurul datei de 18 noiembrie, apoi va coborî sub pragul îngheţului, iar în ultimele două zile va atinge -2 grade.

Pe arii restrânse vor fi posibile ploi slabe aproape în fiecare zi.


Prognoza meteo la munte

Atât temperaturile maxime, cât şi cele minime, vor fi în scădere. Media maximelor va coborî de la 8...9 grade în primele două zile, până la 0...1 grad în a doua săptămână, iar a minimelor de la 1...2 grade, până la -5...-4 grade.


Trecător vor fi precipitaţii slabe aproape în fiecare zi, în primele zile predominant sub formă de ploaie, apoi mai ales lapoviţă şi ninsoare.

Etichete: transilvania vremea
Ultimele Stiri
abonare newsletter