Actualitate

„Donăm împreună, UBB dă startul!”. Un singur donator poate salva trei vieți.

Peste 2.000 de clujeni, majoritatea studenți, au aflat luni, de la voluntarii Universității Babeș-Bolyai implicați în campania de conștientizare cu privire la importanța donării de sânge. că un singur donator poate salva trei vieți.

„Donăm împreună, UBB dă startul!”. Un singur donator poate salva trei vieți. „Donăm împreună, UBB dă startul!”. Un singur donator poate salva trei vieți.

Această campanie o precede pe cea   de donare cu titlul „Donăm împreună, UBB dă startul!”, organizată, în perioada 20-24 noiembrie 2017, de Direcția Comunicare și PR din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

În campania de promovare și conștientizare organizată în cursul acestei săptămâni sunt implicați, alături de reprezentanții Direcției Comunicare și PR, peste 130 de studenți ai Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, care vor fi prezenți zilnic în toate cele 21 de facultăți ale UBB, pentru a oferi informații despre importanța donării de sânge, avantajele acesteia și programul celei de-a patra ediții a campaniei de donare de sânge „Donăm împreună, UBB dă startul!”. 


„Ne-am dorit să organizăm mai mult decât o campanie punctuală de donare de sânge, întrucât este important ca potențialii donatori să fie conștienți de nevoia acută și mai ales constantă de sânge. Am reușit până acum, cu ocazia edițiilor anterioare ale campaniei „Donează şi tu! UBB dă startul", inițiată de UBB, să colectăm sânge pentru aproape 2.000 de persoane din întreaga țară, astfel încât acum dorim să contribuim la crearea unui comportament constant în sensul donării de sânge. Universitatea Babeș-Bolyai este una dintre cele mai importante universități din România, iar implicarea în comunitate constituie una dintre direcțiile majore de acțiune ale noastre”, afirmă purtătorul de cuvânt al UBB, Laura Irimieș.

Campania de donare de sânge „Donăm împreună! UBB dă startul” va avea următorul program:


                - 20 – 21 noiembrie – Centrul Regional de Transfuzie Cluj (str. N. Bălcescu nr. 18)

                - 22 noiembrie – Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu (str. Pandurilor nr. 7)


                - 23 noiembrie – campusul Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca (Calea Mănăştur nr. 3-5)

                - 24 noiembrie – Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB (str. Teodor Mihali nr. 58-60).


Persoanele care doresc să doneze sânge se pot înscrie completând formularul: goo.gl/dBMVav . Fixarea unei zile şi a unui interval orar va ajuta la o bună organizare şi desfăşurare a sesiunilor de donare.

Etichete: ubb donare de sange
Ultimele Stiri
abonare newsletter