Actualitate

O țeavă de gaz a explodat și o mașină a luat foc în Gruia

Un accident rutier a dus la un adevărat „spectacol” înfiorător în cartierul clujean Gruia. O țeavă de gaz s-a spart și au trebuit doar câteva secunde până flăcările au cuprins una dintre mașinile implicate.

sursă foto: ziardelcuj.ro sursă foto: ziardelcuj.ro

La fel ca într-un joc de Domino, un accident rutier care nu a fost grav, ar fi putut totuși să devină o tragedie. Vineri seara, două mașini s-au ciocnit în cartierul Gruia. În urma accidentului, un stâlp de electricitate s-a rupt și o țeavă de gaz s-a spart și a fost nevoie doar de câteva scântei ca să pornească incendiul.

„La ora 17:52 am primit un apel referitor la incendiul unui autoturism pe strada Romulus Vuia 84. Pompierii s-au deplasat cu o autospecială de stins incendii și s-a constat că autoturismul a fost implicat într-o coliziune cu un alt autoturism și a rezultat ruperea unui branșament de caz și a unei console de electricitate, declanșându-se astfel incendiu. A ars o parte din autoturismul Audi și s-au degradat aproape 8 metri pătrați de vopsea de pe gard și poartă”, a spus Ciprian Cornea din cadrul ISU Cluj.


Pompierii au acționat rapid și în doar câteva minute incendiul a fost stins. Din fericire nu au existat victime.

Ultimele Stiri
abonare newsletter