Actualitate

Un bărbat din Huedin a fost găsit mort în propria casă

Duminică dimineața un bărbat a fost găsit mort în locuința sa de pe strada Avram Iancu din Huedin. Din primele cercetări reiese că ar fi vorba de ucidere din culpă.

Sursă foto: http://cdn.kevinmd.com Sursă foto: http://cdn.kevinmd.com

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în locuința lui de pe strada Avram Iancu din Huedin. După primele cercetări s-a întocmit dosar pentru ucidere din culpă.

„Duminică în jurul orei 10:30 poliția a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 58 de ani a fost găsit decedat în interiorul imobilului în care locuia. Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului. Pe suprafața corpului neobservându-se forme de violență sau alte semne traumatice. Echipajul medical a constatat deceseul acestuia, iar cadavrul a fost depus la Institutul Medico-Legal pentru efectuarea necropsiei și pentru stabilirea cauzei exacte a decesului. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cadrul legal în care se vor stabili circumstanțele exacte în care a survenit decesul”, a spus Carmen Jucan, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Ultimele Stiri
abonare newsletter