Actualitate

Şofer beat şi cu permisul reţinut, prins de poliţişti după ce a provocat un accident

Polițiștii au reținut un conducător auto care a produs un accident rutier cu pagube materiale, pe fondul consumului de alcool. Bărbatul avea anulat dreptul de a conduce autovehicule.

Şofer beat şi cu permisul reţinut, prins de poliţişti după ce a provocat un accident Şofer beat şi cu permisul reţinut, prins de poliţişti după ce a provocat un accident

La data de 4 noiembrie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii au identificat un conducător auto sub influența alcoolului.

„Cel în cauză, un bărbat, de 43 de ani, din Cluj-Napoca, fusese implicat într-un accident rutier cu pagube materiale pe Calea Florești.


În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fiind condus la unitatea medicală, bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge.

De asemenea, polițiștii au constatat că bărbatului îi era anulat dreptul de a conduce autovehicule”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.


Polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost anulată și refuzul de a se supune prelevarii mostrelor biologice de sânge.

Ultimele Stiri
abonare newsletter