Actualitate

USR, Platforma România 100 a lui Dacian Cioloş şi PNL vor participa la marşul "NU vrem să fim o naţie de hoţi!", anunţat pentru duminică seara

Uniunea Salvaţi România şi Platforma România 100 vor participa la marşul anunţat pentru duminică seara, sub denumirea ”NU vrem să fim o naţie de hoţi!”, pe reţelele de socializare anunţându-şi prezenţa circa 10.000 de oameni.

USR, Platforma România 100 a lui Dacian Cioloş şi PNL vor participa la marşul "NU vrem să fim o naţie de hoţi!", anunţat pentru duminică seara USR, Platforma România 100 a lui Dacian Cioloş şi PNL vor participa la marşul "NU vrem să fim o naţie de hoţi!", anunţat pentru duminică seara

UPDATE

Liberalii anunţă că vor participa la protestul ”Nu vrem să fim o naţie de hoţi! ”

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a anunţat, duminică, pe Facebook, că liberalii se alătură protestelor anunţate pentru duminică seara, afirmând că ”atacul la Justiţie pentru interese personale şi haosul din economie trebuie să înceteze, scrie Mediafax..


”Aşa cum am declarat la preluarea funcţiei de purtător de cuvânt al Partidului Naţional Liberal, atacul la Justiţie pentru interese personale şi haosul din economie trebuie să înceteze. PNL şi toate grupurile active din societate, cu toţii suntem de aceeaşi parte a baricadei şi cu toţii credem în adevărul: Corupţia ucide! În aceasta seară, împreună cu prietenii şi colegii din PNL, vom protesta împotriva atacului PSD la independenţa Justiţiei şi împotriva măsurilor fiscale care aruncă economia României în haos”, a anunţat pe Facebook purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă.

Peste 11.000 de oameni au anunţat pe Facebook că vor participa la protestul de duminică seara din Bucureşti.


”Duminică ne strângem la Guvern, iar la ora 19:00 plecăm în marş către Casa Poporului”, se anunţă pe pagina evenimentului.

Proteste sunt anunţate în mai multe oraşe din România, printre care Cluj-Napoca, Timişoara, Galaţi, Iaşi, Sibiu, Constanţa, şi Bacău, dar şi în Zurich, Paris, Roma, Londra, Toronto şi Berlin.


ŞTIREA INIŢIALĂ

Uniunea Salvaţi România şi Platforma România 100 vor participa la marşul anunţat pentru duminică seara, sub denumirea ”NU vrem să fim o naţie de hoţi!”, pe reţelele de socializare anunţându-şi prezenţa circa 10.000 de oameni.

”Membrii USR vor participa, duminică, la demonstraţiile declanşate în toată ţara pentru a opri asaltul PSD împotriva Justiţiei. Toate forţele reformiste trebuie să spună, într-un glas: Nu vrem să fim o naţie de hoţi!


România este în pericol să devină un stat eşuat şi avem datoria să ne opunem acţiunilor PSD care vor să întoarcă România în vremea când niciun politician nu putea fi tras la răspundere pentru furtul din bani publici şi abuzul în funcţie. O facem în Parlament, o vom face şi în stradă.Suntem într-un război purtat de PSDul condus de Liviu Dragnea, un politician condamnat penal, împotriva românilor care-şi doresc o societate dreaptă, modernă şi prosperă. Putem să-i oprim! Am reuşit cu Roşia Montană, cu Marţea Neagră, cu OUG 13”, se arată într-un anunţ postat pe pagina de Facebook a USR.

Un apel ”la acţiune şi implicare” a venit şi din partea Platformei România 100, condusă de fostul premier Dacian Cioloş.


”România este într-un moment de cumpănă. Dincolo de orice dezbatere şi argumente raţionale, maşinăria de vot PSD-ALDE este gata să treacă prin Parlament pachetul de modificări la legile justiţiei propus de „Comisia Iordache”. Proiectul PSD-ALDE reprezintă un atac direct împotriva independenţei justiţiei din România. Următoarele zile sunt decisive. Ele vor hotărî dacă România rămâne un stat de drept sau va fi aruncată la periferia Uniunii Europene, cu o justiţie subordonată politic, cu o clasă politică aşezată deasupra legii, fără oprelişte la jefuirea banului public. Susţinem o Românie fără corupţie, în care nicio forţă politică nu trebuie să pună oprelişti justiţiei sau să slăbească statul de drept - acesta este primul punct al Manifestului fondator al Platformei România 100. În aceste zile, când injustiţia riscă să devină lege, te chemăm să participăm împreună la aceste proteste”, se arată într-un comunicat al Platformei ”România 100”.

Etichete: pnl protest usr
abonare newsletter