Actualitate

Percheziții la hoţii de lemne din Valea Ierii şi Gilău. Funcţionari publici, cercetaţi pentru luare de mită

Poliţiştii din cadrul a 6 servicii județene anticorupție (Cluj, Maramureș, Sălaj, Satu Mare, Bistrița-Năsăud și Bihor) au efectuat, marţi, 11 percheziții domiciliare și asupra unor gatere de pe raza comunelor Valea Ierii și Gilău, județul Cluj.

“Luni, 30 octombrie, ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, în baza ordonanțelor de delegare, au adus la îndeplinire activitatea de constatare în flagrant a infracțiunii de furt de arbori. Cu această ocazie, două persoane fără calitate specială au fost surprinse în timp ce transportau o cantitate de material lemnos fără acte justificative”, se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Generale Anticorupţie.

Ca urmare a acestei situații, în cursul zilei de astăzi, ofițerii de poliție judiciară ai DGA din cadrul a 6 servicii județene anticorupție (Cluj, Maramureș, Sălaj, Satu Mare, Bistrița-Năsăud și Bihor), cu sprijinul I.P.J. Cluj și Garda Forestieră Cluj, au adus la îndeplinire 11 mandate de percheziție domiciliară și asupra unor gatere de pe raza comunelor Valea Ierii și Gilău, județul Cluj.


“În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și abuz în serviciu de către funcționari ai unor instituții publice, precum și tăiere fără drept de arbori și furt de arbori de către funcționari publici și cetățeni”, mai arată DGA.

Ultimele Stiri
abonare newsletter