Actualitate

Accident mortal la Mera. Șoferul unui autoturism a murit după impactul cu o cisternă care a luat foc – VIDEO

Teribil accident de circulație vineri după-amiaza pe DN 1F, drumul care face legătura între Cluj-Napoca și Zalău. Un bărbat a murit pe loc după ce autoturismul pe care îl conducea s-a izbit violent de o autospecială încărcată cu ciment.

sursa foto info trafic Cluj sursa foto info trafic Cluj

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei coliziuni dintre o autospecială (încărcată cu un ciment special) şi un autoturism, circulaţia rutieră pe DN1F (E81) se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, la km 15+100 de metri, între localităţile Mera şi Nădăşelu, în judeţul Cluj. În urma impactului, autoutilitara a luat foc. Pompierii sunt prezenţi la faţa locului şi acţionează pentru lichidarea incendiului.

Potrivit martorilor, șoferul autoturismului marca Volkswagen, un bărbat din Viștea, comuna Gârbău, a murit pe loc în urma accidentului, scrie someşeanul.ro.


Autospeciala încărcată cu ciment a luat foc în urma impactului, fiind nevoie de zeci de minute până când pompierii să reușească să stingă incendiul.

Din cauza producerii accidentului cozile de mașini între Cluj-Napoca și Zalău, pe ambele direcții, s-au întins pe mai bine de 10 kilometri, șoferii fiind nevoiți să aștepte în coloană și 2 ore jumate până când s-au putut pune în mișcare.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, s-a intervenit cu patru autospeciale la un accident produs pe DN 1 F.

”O persoană a fost transportată la spital şi pentru una s-a declarat decesul”, au precizat reprezentanţii ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter