Actualitate

Elevii care au mimat sexul oral scapă de sancţiuni. Anunţul de ultima oră făcut de directorul liceului

Conducerea Colegiului Tehnic de Comunicaţii ”Augustin Maior” Cluj-Napoca nu va sancţiona niciun elev care a participat la Balul Bobocilor, unde s-a mimat sexul oral, deoarece faptele au avut loc în afara şcolii, unde responsabilitatea nu mai aparţine profesorilor.

Directorul Colegiului Tehnic de Comunicaţii ”Augustin Maior” Cluj-Napoca, Angela Roşca, a declarat, miercuri, că după ce elevii au părăsit perimetrul şcolii, responsabilitatea pentru ceea ce fac revine celor ”care le-au dat bani şi le-au dat voie să participe la astfel de manifestări”.

”Şcoala nu a organizat şi nu organizează astfel de manifestări, noi ca instituţie nu am făcut niciun fel de promovare a Balului Bobocilor, nu deţin informaţii despre cine a organizat acest eveniment. Nu pot să aplic sancţiuni pentru ceva desfăşurat în timpul liber, nimănui. Ei sunt elevii acestei instituţii în perimetrul şcolii, în momentul în care au părăsit peruimetrul acesteia responsabilitatea revine în întregime celor care le-au dat bani şi le-au dat voie să participe la astfel manifestări”, a spus Roşca, citat de Mediafax.


Potrivit acesteia, la Balul Bobocilor respectiv au mai participat elevi şi de la alte licee din Cluj-Napoca din clasele a IX-a până la a XII-a, ”parte din ei majori”.

Pe de altă parte, Consiliul Judeţean al Elevilor Cluj a decis, miercuri, demiterea a trei elevi de la Colegiului Tehnic de Comunicaţii Augustin Maior Cluj-Napoca care făceau parte din Consiliului Şcolar al Elevilor.


”Trei persoane care au fost implicate în organizarea Balului Bobocilor au fost demise din funcţiile deţinute în cadrul Consiliului Şcolar al Elevilor de la colegiul clujean. Noi nu suntem de acord cu aşa ceva, au făcut nişte lucruri în contradicţie cu principiile după care noi ne ghidăm”, a declarat preşedintele Consiliul Judeţean al Elevilor Cluj, Alexandra Sântu.

În fotografiile postate pe o reţea de socializare se văd elevele în genunchi care mimează sexul oral prin decojirea unei banane pe care elevii o ţin între picioare, după care bananele sunt mâncate.


Balul Bobocilor de la Colegiului Tehnic de Comunicaţii „Augustin Maior” Cluj-Napoca a avut loc în 20 octombrie într-un club situat în zona complexului studenţesc Hasdeu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter