Actualitate

Alin Tişe s-a fofilat din nou. A plecat în „țările calde” și a chiulit de la vizita Comisiei de mediu a Senatului.

Preşedintele CJ Alin Tişe se fofilează de fiecare dată când „musafiri” importanţi de la Bucureşti se interesează, la Cluj, de una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă clujenii, cea a gunoaielor.

 În cadrul vizitei de la Pata Rât, în lipsa lui Tişe, ministrul Mediului Graţiela Gavrilescu a pus tunurile pe primarul Emil Boc În cadrul vizitei de la Pata Rât, în lipsa lui Tişe, ministrul Mediului Graţiela Gavrilescu a pus tunurile pe primarul Emil Boc

O delegaţie a Comisiei pentru mediu a Senatului României a venit joi la Cluj pentru a se interesa de stadiul implementării proiectului „Sistem de Management Integrat al Deșeurilor” (SMID) la nivelul județului Cluj şi pentru a face o vizită în teren la Pata Rât.

De la întâlnire a lipsit tocmai preşedintele Consiliului Judeţean Cluj Alin Tişe, plecat în „ţările calde”. Monitorul de Cluj are confirmarea dintr-o sursă independentă, din afara mediului politic, că Tişe este în Dubai.


De altfel preşedintele Consiliului Judeţean şi-a făcut un obicei din a lipsi la întâlnirile importante legate de problema gunoaielor din judeţul Cluj. Vă reamintim, Alin Tişe a lipsit şi de la vizita recentă a ministrului Mediului, Graţiela Gavrilescu, sub pretextul unor probleme de sănătate, lăsându-l atunci pe Emil Boc „să încaseze toţi pumnii”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter