Actualitate

Prezentarea cărții „ Despre cultura de ieri și românii de azi. Convorbiri cu academicianul Răzvan Theodorescu”, găzduită la UBB

Direcția Patrimoniu Cultural Universitar a Universității Babeș-Bolyai organizează joi, 19 octombrie 2017, prezentarea cărții „Despre cultura de ieri și românii de azi. Convorbiri cu academicianul Răzvan Theodorescu”, realizată de Narcis Dorin Ion.

Prezentarea cărții  „ Despre cultura de ieri și românii de azi. Convorbiri cu academicianul Răzvan Theodorescu”, găzduită la UBB Prezentarea cărții „ Despre cultura de ieri și românii de azi. Convorbiri cu academicianul Răzvan Theodorescu”, găzduită la UBB

Volumul cuprinde o serie de convorbiri purtate pe parcursul anului 2015, la Academia Română, cu academicianul Răzvan Theodorescu, constituind o adevărată biografie a reputatului istoric și om politic.

Istoricul Narcis Dorin Ion a fost director al Direcției Muzee, Colecții, Arte Vizuale din Ministerul Culturii și Cultelor (2002-2003) și director general al Muzeului Național Bran (2003-2016), iar din aprilie 2016 este director general al Muzeului Național Peleș din Sinaia.


Evenimentul se va desfășura joi, 19 octombrie 2017, de la ora 12.00, în Sala Club a Universității Babeș-Bolyai (str. Em. de Martonne, nr.1), cu participarea acad. prof. dr. Ioan-Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a acad. prof. dr. Răzvan Theodorescu, a acad. dr. Marius Porumb, a autorului, dr. Narcis Dorin Ion și a lui Ovidiu Enculescu, reprezentantul editurii.

Etichete: ubb
Ultimele Stiri
abonare newsletter