Actualitate

Pregătiri pentru SĂRBĂTORI 2017. Oraşele care vor fi iluminate festiv în timpul iernii. Clujul va fi iluminat de sărbători cu 5 milioane de lei

Primăriile din Cluj-Napoca, Constanţa, Buzău şi Vaslui au lansat licitaţii pentru iluminatul festiv în timpul sărbătorilor de iarnă.

La Cluj Napoca iluminatul ornamental pentru următorii doi ani este estimat, fără TVA, la 5.122.447,6 lei, scrie Mediafax.

Primăria municipiului Constanţa a lansat o licitaţie pentru iluminatul frestiv pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Potrivit anunţului postat pe SEAP, iluminatul festiv pe perioada sărbatorilor de iarnă se realizează pe trei loturi, respectiv pe străzi din municipiul Constanţa, pe bulevardele principale, inclusiv intersecţiile, intrările în oraş şi vapoare, în zona Peninsulară Piaţa Ovidiu, pentru Revelion 2018, dar şi în Parcul Tăbăcăriei - zona Ţara Piticilor din municipiul Constanta (Orăşelul Copiilor).


Preţul estimat al iluminatului festiv al străzilor din municipiul Constanţa este de 3.805.822 lei fără TVA, cel pentru Revelionul din zona Peninsulară Piaţa Ovidiu de 196.729 lei fără TVA, iar iluminatul festiv din Parcul Tăbăcăriei, zona Tara Piticilor (Orăşelul Copiilor) este estimat la 1.039.466 lei fără TVA.

În total, preţul estimat este de 5,042,017 lei, fără taxa pe valoarea adăugată.


Şi Primăria Buzău a lansat o licitaţie pentru furnizarea prin închiriere şi montare a produselor pentru iluminatul ornamental festiv din perioada sărbătorilor de iarna 2017 – 2018. Preţul estimat este de 894.000 lei, fără TVA.

Ultimele Stiri
abonare newsletter